Ο πιο γλυκός τρόπος να εξηγήσεις στο παιδί σου αν υπάρχει στα αλήθεια Αγιος Βασίλης

 

Το παρακάτω άρθρο το διαβάσαμε στο site POPSUGAR

Μας συγκίνησε η ιδέα αυτής της Μητέρας και όλα όσα έγραψε σε ένα γράμμα, για να εξηγήσει στην κόρη της αν υπάρχει τελικά Αγιος Βασίλης, γι αυτό και μεταφράσαμε το απόσπασμα για εσάς.

Αγαπητή Λούσι,

Σε ευχαριστώ για το γράμμα σου, στο οποίο μου κάνεις μια πολύ καλή ερώτηση «είσαι στα αλήθεια ο Άγιος Βασίλης»

Ξέρω ότι ήθελες μια απάντηση σε αυτή την ερώτηση καιρό τώρα. Η απάντηση είναι όχι. Δεν είμαι ο Αγιος Βασίλης.

Είμαι η Μαμά. Εγώ είμαι αυτή που γεμίζει τις χριστουγεννιατικες κάλτσες με δώρα, που τυλίγει τα δώρα και τα βάζει κάτω απο το χριστουγιεννιατικο δεντρο, ακριβώς όπως έκανε και η δική μου μαμά όταν ήμουν παιδί, και η μαμά της μαμάς μου.

Και ξέρω ότι κάποια μέρα θα το κάνεις και εσύ για τα δικά σου παιδιά, και είμαι σίγουρη ότι θα χαίρεσαι να τα βλέπεις, να κάθονται κάτω απο το δέντρο και τα μικρά προσωπάκια τους να φωτίζονται απο τα χριστουγιεννιατικα λαμπάκια.

Αυτό όμως δεν θα σε κάνει τον Άγιο Βασίλη.

Ο Αγιος βασίλης είναι πιο μεγάλος απο όλους εμάς. Και αυτό που κάνει είναι απλό αλλά πολύ σημαντικό. Διδάσκει στα παιδιά πως να πιστεύουν σε κάτι που δεν μπορούν να αγγίξουν!

Είναι η πιο σημαντική δουλειά, γιατί σε όλη την ζωή σου θα χρειαστείς αυτή την μοναδική ικανότητα, για να πιστέψεις στον εαυτό σου, στους φίλους σου, στα ταλέντα σου και στην οικογένεια σου. Θα χρειαστεί ακόμη να πιστέψειε σε πράγματα που δεν μπορούν να μετρηθούν ή που δεν μπορείς να τα κρατήσεις στα χέρια σου. Σου μιλάω για την αγάπη, αυτή την μεγάλη δύναμη που θα φωτίσει την ζωή σου.

Ο αγιος βασίλης είναι ένας Δάσκαλος, και τώρα ξέρεις όλη την αλήθεια για το πως καταφέρνει να τρυπώνει σε όλες τις καμινάδες την παραμονή των χριστουγέννων. Έχει σαν βοηθούς όλους τους ανθρώπους, που η καρδιά τους είναι γεμάτη απο αγάπη και χαρά
Λοιπόν όχι δεν είμαι ο Αγιος Βασίλης. Είμαι όμως μέρος της ομάδας του και απο δω και πέρα είσαι και εσύ!

Σε αγαπώ πολύ και θα σε αγαπώ για πάντα

Η Μαμά

Buzzer.gr

Σχολιάστε μέσω Facebook
Σχολιάστε με το disqus