Η «ανατομία» ενός Troll – Τα πιο σκοτεινά μυστικά τους αποκαλύπτονται!

Όλοι μας έχουμε πέσει κάποια στιγμή πάνω σε ένα σχόλιο ή σε μια ατάκα κάποιου στο διαδίκτυο, που προσπαθεί με τον τρόπο του να δημιουργήσει άσχημο κλίμα, να μειώσει ανθρώπους, να δυναμιτίσει την αρμόσφαιρα ή απλά να προκαλέσει οποιαδήποτε είδους αντίδραση. Τα γνωστά σε όλους μας trolls λοιπόν, ζουν ανάμεσα μας, και έχουν γίνει τόσο δυναμικό κομμάτι της καθημερινότητας μας, που πια γίνονται έρευνες για να μελετήσουν τις συμπεριφορές τους.

Το γνωστό για τα υπέροχα βίντεο του, κανάλι στο youtube Asapscience, συμπυκνώνει μέσα σε λίγα λεπτά αυτή την έρευνα και μας αναφέρει τα εξής: Το 5,6% των online χρηστών θεωρούνται trolls. Τα trolls έχουν κάποια κοινά σκοτεινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους, όπως το ότι είναι νάρκισσοι, και έχουν τάσεις σαδισμού! Λαμβάνουν ουσιαστικά ευχαρίστηση προκαλώντας πόνο στους υπόλοιπους ανθρώπους.

Η έρευνα καταλήγει ότι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις ένα τρολ, είναι φυσικά να μην απαντήσεις και να μην μπεις σε διαδικασία διαλόγου, καθώς αποζητούν την συνεχή προσοχή!

Buzzer.gr

Σχολιάστε μέσω Facebook
Σχολιάστε με το disqus