Παρακαλούνται οι βουλευτές να πληρώσουν… τους καφέδες της Βουλής!

Να εξοφλήσουν τους βερεσέ καφέδες που έχουν πάρει από το καφενείο της Βουλής καλούνται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τούς ενημέρωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Κώστας Ζαχαριάδης.

Με ένα sms που απεστάλη σε όλους του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ζαχαριάδης, ενημερώνει ότι οι σχετικές καταναλώσεις θα πρέπει να εξοφλούνται άμεσα, καθώς δεν υπάρχουν οι πόροι για να καλυφθούν οι καφέδες και τα σχετικά. Στο μήνυμα που έφτασε στα κινητά των βουλευτών αναφέρεται:

Σας ενημερώνουμε ότι επειδή γίνονται συνεχώς συσκέψεις, συναντήσεις των βουλευτών, με κόμματα του εξωτερικού, φορείς, σωματεία, συλλόγους κτλ, οι βουλευτές που συμμετέχουν σε αυτές τις συναντήσεις πρέπει να αποπληρώνουν το καφενείο άμεσα, Δεν υπάρχουν πόροι για να καλυφθούν τα έξοδα (καφέδες κτλ).

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, στο καφενείο της Βουλής δεν υπάρχουν χρέη που πρέπει να πληρωθούν, αλλά μέχρι τώρα οι σχετικές πληρωμές γίνονταν από το κόμμα. Όπως φαίνεται, λοιπόν, το «βάρος» αυτό θα επωμίζεται πλέον ο κάθε βουλευτής χωριστά, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα σε κεντρικό επίπεδο.

Επομένως, πρόκειται για εσωτερική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μετατεθεί το οικονομική υποχρέωση στους βουλευτές.

Πηγή: Newpost.gr