Συνέλαβαν 92χρονο καστανά επειδή δεν είχε ταμειακή! Πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο…

Αφού έπιασαν όλους τους μεγαλοοφειλέτες και γέμισαν τα ταμεία με έσοδα… οι άτεγκτοι εφαρμοστές του νόμου συνέλαβαν για φοροδιαφυγή έναν 92χρονο, ο οποίος πουλούσε κάστανα σε δρόμο της Καρδίτσας, επειδή δεν διέθετε ταμειακή μηχανή!

Οι αστυνομικοί δεν σκέφτηκαν ούτε την ηλικία του γέροντα, αλλά τον συνέλαβαν και πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο ενώ το επόμενο πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Μετά τη χολλιγουντιανή σύλληψη του υπερήλικου, κατέσχεσαν την… παράνομη φουφού μαζί με τα κάστανα, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, περιλαμβάνει κατηγορίες για μη κατοχή ταμειακής μηχανής, εμπορία άνευ αδείας και παράνομη χρήση ρυπαίνοντος μηχανισμού, δηλαδή της φουφούς. Η πιο συγκλονιστική κατηγορία που του αποδίδεται όπμως, είναι αυτή του «αθέμιτου ανταγωνισμού» (!), γιατί όλοι οι υπόλοιποι καστανάδες κόβουν αποδείξεις -κατά τους αστυνομικούς- και το χρήμα ρέει άφθονο πάνω από τα κάστανά τους!

Μάλιστα, όπως αναφέρει thessalianews.gr, επειδή η δεύτερη φορά που δικάζεται γι’ αυτό, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 32 μήνες.

Πηγή: Newpost.gr