Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση με καταιγίδες και χιόνια

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πάνω από το Αιγαίο, χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και ημιορεινά της Μακεδονίας, περιμένουμε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016. Τα φαινόμενα στα δυτικά και τη Δυτική Μακεδονία γρήγορα θα σταματήσουν ενώ σταδιακή βελτίωση αναμένεται έως τις βραδινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 13 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με εξασθένηση από το βράδυ.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, πιθανή καταιγίδα τις πρώτες πρωινές ώρες και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και μετά θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά του νομού, λίγα χιόνια στα ορεινά και σταδιακή βελτίωση, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στα ανοιχτά θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση.

Buzzer.gr

Σχολιάστε μέσω Facebook
[fbcomments]
Σχολιάστε με το disqus