Διάσημη τραγουδίστρια πόσταρε στο Facebook ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Ο λόγος για την Sinéad O’Connor…

Να βάλει τέλος στη ζωή της επιχείρησε το βράδυ της Κυριακής η Sinéad O’Connor και μάλιστα, χρησιμοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για να το ανακοινώσει στους φίλους και στους θαυμαστές της.

Η μουσικός και μητέρα τεσσάρων παιδιών προκάλεσε ανησυχίες όταν έγραψε σε ποστ της στο Facebook ότι: «Οι τελευταίες δύο νύχτες με αποτελείωσαν. Έχω πάρει υπερβολική δόση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κερδίσω το σεβασμό. Δεν είμαι στο σπίτι μου, είμαι σε ένα ξενοδοχείο κάπου στην Ιρλανδία, με άλλο όνομα. Αν δεν έκανα αυτή την ανάρτηση, τα παιδιά μου και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν. Θα μπορούσα να ήμουν νεκρή εδώ για εβδομάδες και κανείς να μην το μάθει. Είμαι τόσο φρικτή μητέρα και άτομο, που έχω μείνει μόνη μου», ήταν το μήνυμα που προκάλεσε πανικό.

Η O’Connor είχε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, καθώς είχε διαγνωσθεί με Διπολική Διαταραχή.

Περίπου μία ώρα μετά το αρχικό ποστ οι τοπικές αρχές του Δουβλίνου επιβεβαίωσαν ότι κατάφεραν να εντοπίσουν την τραγουδίστρια και πως η ίδια έχει μεταφερθεί και αναρρώνει πλέον στο νοσοκομείο.

Πηγή: AllYou.gr

Σχολιάστε μέσω Facebook
[fbcomments]
Σχολιάστε με το disqus