Κάηκε το φαγητό στην κατσαρόλα ή στο τηγάνι σας; Δείτε τον πιο εύκολο τρόπο να το καθαρίσετε!

Ξεχνάς για ένα λεπτό το φαγητό πάνω στο τηγάνι και… καταστροφή! Μπορεί να συμβεί σε όλους μας και το χειρότερο όταν σου συμβεί είναι το να προσπαθήσεις να καθαρίσεις το σκεύος από τα καμένα λίπη και φαγητά.

Στην κουζίνα μας όμως όλοι έχουμε ενα μαγικό συστατικό που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να καθαρίσουμε τα σκεύη μας εύκολα, χωρίς ώρες τριψίματος και χωρίς να τα καταστρέφουμε.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι αλάτι! Απλώστε μια στρώση αλάτι στο σκεύος, προσθέστε νερό και ανακινήστε καλά χωρίς να το τρίψετε. Σε δέκα λεπτά το αλάτι μαζί με το νερό θα απομακρύνουν τα σκληρά κατάλοιπα απο το σκεύος σας.

Buzzer.gr

Σχολιάστε μέσω Facebook
Σχολιάστε με το disqus